Közélet

2016.10.08. 17:05

A távolsági buszokat is érinti majd a gázjavítás

Az E.ON szakemberei rendszeresen műszerrel vizsgálják a gázvezetékek állapotát annak érdekében, hogy a legkisebb kezdődő szivárgást is kiszűrjék.

K. E.

Ennek során legutóbb a vásárcsarnok melletti Zólyom utcában jelzett a műszer: gázszivárgást talált a kisnyomású gázvezetékrendszeren. A javítást hétfőn (október 10.) délelőtt kezdik meg a szakemberek.

A javítás elvégzéséhez szükség van a forgalmi rend átmeneti megváltoztatására. Hétfőn reggel 8 órától a Zólyom utcába és a vásárcsarnok területére a Nagy Lajos király utca felől lehet majd behajtani. A Bajcsy-Zsillinszky utca felől tilos lesz a behajtás a Zólyom utcába. A távolságiautóbusz-forgalom is megváltozik, a beérkező buszok kizárólag a felüljáró felőli bejáraton érkeznek az állomásra.


Mivel az átmeneti forgalmi rend miatt számolni kell 5–8 perces késéssekkel a távolsági autóbuszok esetében, ezért hétfőn reggel a reggeli csúcsot követően indul a munkavégzés – hogy a vidékről bejárók, kollégisták, iskolások időben beérjenek a munkahelyükre, illetve az iskolákba.
Az útfelbontással járó munkálatok időtartama alatt gázszünet nem lesz, mindössze az átkötés idejére. Ennek várható időpontja október 13-a. A munkálatok várható befejezése október 20-a.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!