Sport

2016.11.12. 16:41

Tízszer köszönt be a PMFC: Koller ötször is betalált

Kiütéses győzelmet aratott a PMFC labdarúgócsapata: Márton Gábor együttese 10-0-ra nyert a Dabas-Gyón otthonában.

K. Mayer András (Dunántúli Napló)

Hiába, ősz van, úgy potyognak a gólok, mint a falevél, jegyezte meg az egyik hozzászóló a kora délutáni mérkőzés kapcsán. Valóban, a Dabas-Gyón–PMFC bajnokin szokatlanul sűrűn landolt a hálóban a labda – s bizony a pécsi drukkerek szívének jólesett, hogy mindannyiszor a hazai kapuban kötött ki. Márton Gábor együttese már az első félidőben nagy előnyre tett szert, hiszen 4-0-ra vezetett negyvenöt perc után, s szünetet követően nem lassított. Jöttek a további gólok a piros-feketéktől, akik végül tízzel verték a Dabas-Gyónt. Ilyesmire senki sem számított, a hazaiak ugyanis nem a tabella alján álltak, hanem középcsapatnak nevezhetjük őket – most viszont alapos verést kaptak.


A piros-feketéknél duplázott Kónya Dávid, de őt is felülmúlta Koller Krisztián, aki összesen ötszer talált be. Az első félidőben egyszer volt eredményes, a meccs hajrája azonban róla szólt: a 71. és a 89. perc között, vagyis tizennyolc perc alatt négyszer is beköszönt, s végül öt gólnál állt meg. Emlékezetes napja volt!

Dabas-Gyón–PMFC 0-10 (0-4)

Labdarúgó NB III., Közép-csoport, 15. forduló. PMFC: Gábor P. – Kónya K., Fellai, Krapecz, Varga – Koller, Turi (Horvát, 50.) – Kónya D., Bata, Károly B. (Grabarics, 73.) – Bodor (Hleba, 68.). Vezetőedző: Márton Gábor.

Gólszerzők: Koller (16., 71., 77. – büntetőből, 87., 89.), Bodor (20.), Bata (28.) Kónya D. (42., 57.), Károly B. (60.).

Elmaradt meccsek

A heves esőzés miatt sem Szentlőrincen, sem Komlón nem rendezték meg a szombat kora délutánra kiírt bajnoki mérkőzést. Turi Tamás együttese a Dunaújvárossal játszott volna, ám a füves pálya alkalmatlannak bizonyult, a műfüvesen pedig a vendégek nem akarták letudni a meccset. A komlóiak a Ferencváros második csapatát látták volna vendégül, ám a pályájukon állt a víz, így a játékvezetők rögtön jelezték, hogy itt és most nem lesz bajnoki.

Címkék#Pécs#PMFC

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!