Kék hírek, bulvár

2016.12.01. 20:41

A két gépkocsi ütközött a Megyeri úton

Három sérültről szóltak az első hírek. Aztán később még egy baleset történt a közelben, ugyanebben az utcában.

dg (bama.hu), forrás: Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

A csütörtök esti első baleset során az egyik jármű az út menti árokba csapódott és a tetejére borult - adta hírül a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A karambolban hárman sérültek meg az első információk szerint. Mint a rendőrség sajtóügyeletesétől a bama.hu megtudta, a baleset a közeli benzinkút kanyarodó sávjánál történt. Az egyik autó előzte a másikat, mindegyik a töltőállomásra tartott, és ekkor ütköztek össze. A balesetben egy ember súlyosan, kettő pedig könnyebben sérült meg.

A műszaki mentést a pécsi hivatásos tűzoltók végzik.

Újabb baleset ugyanott

Két újabb személyautó ütközött egymásnak Pécs déli részén, a Megyeri úton, közel ahhoz a helyhez, ahol nem sokkal ezelőtt számoltak fel egy hasonló káresetet.

A pécsi hivatásos tűzoltók az előző baleset műszaki mentésének végeztével éppen elhagyták a helyszínt, amikor bekövetkezett a második karambol. Ez utóbbi eset során senki nem sérült meg az első információk szerint, azonban az érintett útszakaszt lezárták a hatóságok. A raj áramtalanítja a személyautókat.

Címkék#Pécs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!