Hírek

2007.04.20. 16:38

Júniusban fizet az Il Ferro

BAMA

Június elején fizeti ki nyolcezer ügyfelének a májusra esedékes, összesen mintegy 300 millió forintot az autós reklámokkal foglalkozó Il Ferro Kft. – közölte tegnapi sajtótájékoztatóján Körmendi Ákos, a cég tulajdonos- ügyvezető igazgatója, kigyúrt testőrök gyűrűjében. A szigorú biztonsági intézkedésekre az ügyvezetőt a napokban ért halálos fenyegetések miatt volt szükség, amelyek valószínűleg az elégedetlen ügyfelektől erednek.
Mint már többször megírtuk, az Il Ferro hazánk legnagyobb autós reklámozással foglalkozó cége, amely az autók felmatricázásáért cserébe havidíjat kínál az ügyfeleknek, új autó vásárlása esetén pedig átvállalja a törlesztőrészletek kifizetését.

A cég februárban és márciusban sem fizetett ügyfeleinek a tulajdonosváltásra, illetve a cég pénzügyi és jogi átvilágítására hivatkozva. Április közepén bejelentette, hogy három hónapra visszamenőlegesen felfüggeszti a szerződéseket, így február, március és április hónap után biztos nem látnak pénzt a matricás kocsik tulajdonosai. Igaz, hogy három hónappal meghosszabbodik a szerződésük.

A mostani ígéret szerint a májusi pénzt június elején kezdik utalni, addigra Körmendi Ákos reményei szerint rendeződik a cég pénzügyi helyzete. Mindezt reklámbevételekből finanszírozná a tulajdonos, aki határozottan visszautasította a piramisjáték-szerű működés vádját. Rossz hír azonban az ügyfeleknek, hogy a háromhónapos szerződésfelfüggesztés bármikor, így akár júliusban is megismételhető. Ez azonban nem érdeke a cégnek - mondta Körmendi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!