Közélet

2007.05.08. 14:39

Mentővel ütközött a kamion, a beteg is megsérült

Baranya | Szirénázó mentőautóval ütközött össze egy szlovén kamion hétfőn Kacsótán. A balesetet vélhetően a teherautósofőrsofőr figyelmetlensége okozta.

M. B. (Dunántúli Napló)

Két, személyi sérüléssel járó balesetnél kellett helyszínelniük a rendőröknek a megyében hétfőn. Aznap kora délután szirénázó mentőautóval ütközött össze egy szlovén kamion Kacsóta belterületén, a 6-os főúton. A rendőrség tájékoztatása szerint a karambol a teherkocsi vezetőjének figyelmetlensége miatt következett be. A balesetben a mentőben szállított beteg, és egy ápoló könnyebben megsérült. Az anyagi kár hatszázezer forint. A hatóság vizsgálatot indított a baleset pontos körülményeinek tisztázása érdekében.

Aznap egy súlyosabb kimenetelű karambol is történt Baranyában. Lovászhetény közelében egy személykocsi vezetője az egyik jobbra ívelő kanyarban, a záróvonalat átlépve áttért az út másik oldalára, majd összeütközött egy szemből, szabályosan érkező teherautóval.
A balesetben az autó vezetője súlyos, a teherkocsi sofőrje könnyű sérüléseket szenvedett. A rendőrség ugyancsak eljárást indított az okok és a felelősség megállapításáért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!