Celebfigyelő

2024.04.30. 22:28

"Nincs még itt az az idő, hogy én tudnék erről beszélni tudjak" - zokogva nyilatkozott Majka felesége

Drámai vallomást tett Dundika - írja borsonline.hu.

Fotó: Markovics Gábor

Majka feleségét, Majoros Hajnalkát az egész ország csak Dundikaként ismeri. A magyar szépség korábban playmate volt, szerepelt a Playboyban, együtt bulizott Hugh Hefnerrel és a Playboy villa lányaival. Nagyon messzire jutott, és ő volt abban az időben a világ egyik legszebb nője. Exférje pécsi volt, így kötődik Baranyához is. Most Hajdú Péter vendége volt, és sok szomorú dologról mesélt. 

Hajdú Péter a családjáról és a karrierjéről kérdezgette Dundikát, és persze egy kis mókázásra is maradt még idő.

Ez az apa-lánya családi kapcsolatunk, amiben mi benne voltunk, én erre úgy tekintek vissza, hogy kaptam ennyi sok rosszat, ott hagytuk, és ezt most már hagyjuk. Egyszerűen nincs még itt az az idő, hogy én tudnék erről beszélni tudjak

- mondta remegő hangon Hajni. 

Ezután mókás játékot játszottak, közben pedig arról mesélt, hogy hogyan élte meg azt, hogy Los Angelesben bekerült a Playboy villába. Elmondta, hogy hatalmas élmény volt, ugyanakkor nagyon ijesztő is. Később ismét a családról beszélgettek:

- Az én anyai nagymamámmal iszonyatosan jó volt a kapcsolatunk. Csak hát ő nagyon súlyos, nagyon hosszú betegség után ment el. Én 13 évesen láttam őt… Ő az én anyukámnak a karjaiban… - mondta, ám hangja megbicsaklott, és nem tudta befejezni a mondatot. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!