káreseti összefoglaló

2021.11.29. 13:20

Tizenkilenc alkalommal riasztották a megye tűzoltóit a hétvégén

A hétvége során összesen tizenkilenc alkalommal riasztották a megyei hivatásos tűzoltókat, ebből három alkalommal számoltak fel tűzesetet, és kilenc műszaki mentés hajtottak végre.

bama.hu (forrás: BMKI)

Tűzesetek

2021.11.26.

Ahogy arról lapunk is beszámolt, családi ház lángolt Zádorban péntek este. Az épületben a kazán helyisége, a konyha, a fürdőszoba, valamint a tető égett. Az esethez a szigetvári és barcsi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik három sugárral körülhatárolták, majd eloltották a lángokat. Az utómunkálatok során egy gázpalackot találtak az épületben, melyet hőhatás ért – azt kihozták az épületből és lehűtötték. Az eset során személyi sérülés nem történt.

2021.11.28.

Lapunk is beszámolt róla, hogy egy vegyes tüzelésű kazánból kipattanó szikra okozott tüzet egy családi ház fürdőszobájában vasárnap Bogádon. A kazán mellett tárolt tüzelőanyag gyulladt meg. A pécsi hivatásos tűzoltók egy sugárral eloltották a tüzet, mely károsította a villamos hálózatot és a fűtési rendszert. Személyi sérülés nem történt.

Műszaki mentések

2021.11.26.

Két személyautó ütközött Zengővárkony külterületén péntek délután. A helyszínre a pécsi hivatásos tűzoltókat, illetve a Mecseknádasd Önkéntes Tűzoltó Egyesületet riasztották, akik az egyik autó áramtalanítását, illetve a forgalmi akadály megszüntetését végezték el. A balesetben senki sem sérült meg.

2021.11.28.

Letért az útról, majd többször megpördülve a szántóföldön állt meg egy személyautó Nagyváty külterületén vasárnap hajnalban. Az esethez a szigetvári hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították az autót. De Szigetváron is balesethez vonultak a szigetvári hivatásosak. Személyautó és motor ütközött össze délután. Itt is áramtalanították a járműveket.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában