Riasztás

2024.01.29. 12:23

Felborult autó, tűz és vihar okozott munkát a tűzoltóknak

Bama.hu

Felborult egy autó Komlónál

Kisodródott egy kanyarban, majd fejtetőre borult egy személyautó péntek délelőtt Komló külterületén. Az autóban egyedül utazó sofőr még a tűzoltók kiérkezése előtt, sérülések nélkül kiszállt a járművéből. A helyi hivatásos tűzoltók a helyszín biztosítását látták el.

 

Fürdőszobában keletkezett tűz

Tűz ütött ki egy lakóház fürdőszobájában Pécsett, a Báthory utcában péntek délelőtt. Mivel az épületben senki sem tartózkodott, a pécsi hivatásos tűzoltók a tetőtéri ablakon keresztül hatoltak be a házba. A helyiségben a szigetelés égett, melyet a tűzoltók a gipszkarton megbontását követően eloltottak. A tűz a fali gázkazán meghibásodása miatt keletkezett, a lángok másra nem terjedtek át. Lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség, személyi sérülés nem történt.

 

Ezúttal nem okozott sok gondot a vihar Baranyában

A szombat hajnali viharos szél ezúttal nem sok munkát adott a tűzoltóknak. A 6-os számú főúton egy útzárat okozó fát, a pécsi Építők útján egy magasban lógó bádoglemezt, az Aidinger János úton egy kilencedik emeleti lakás redőnyét távolították el a vármegyeszékhely hivatásos tűzoltói. Délután pedig két parkoló autóról távolítottak el egy nagy méretű faágat a Fáy András utcában. Személyi sérülés egyik esetben sem történt. 

Melléképület lángolt Hosszúhetényen

Húsz négyzetméteres melléképület égett szombat este a hosszúhetényi Béke utcában. A pécsi és komlói hivatásos tűzoltók mellett a helyi önkéntesek is a helyszínre vonultak, majd a helyszín biztosítása mellett több irányból eloltották a lángokat. A tűz vélhetően elektromos zárlat következtében keletkezett, a helyiségben használati tárgyak égtek. A lángok a lakóházra nem terjedtek át, személyi sérülés nem történt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában