nagyon várják

2021.11.30. 19:05

Felbukkanhat a Mikulás is a diavetítés közepette

A legkisebbek világához kapcsolódva a diavetítés varázsával elkezdtek hangolódni a sellyei lakók a közeledő ünnepekre.

Móga R.

Forrás: Shutterstock

Advent első napján a rossz idő miatt ugyan nem volt lehetőség arra, hogy a betlehem mellett, a Köztársaság téren gyűljenek össze az érdeklődők, azonban a lelkesedés az eső ellenére is megmaradt, és az Ormánság Közösségi Házban megcsodálhatták az ismert népmeséket a gyerkőcök. Terítékre került Móra Ferenc két népszerű alkotása is, mint a Didergő király, valamint A csókai csóka című história.

– Csatlakoznék Boldizsár Ildikó mesekutató szavaihoz, aki azt mondta: a mesékben minden benne van, mindaz, ami volt, és mindaz ami még lehet – vélekedett Kisfali Ivett, a művelődési ház intézményvezetője.

Aki lemaradt volna az első programról, de betekintést szeretne kapni a diavetítés világába, annak lehetősége nyílik arra, hogy még három alkalommal csatlakozzon a közös adventezéshez, ugyanis karácsonyig minden vasárnap 17.30-as kezdettel izgalmas előadásokra kerül sor. A következő hétvége még inkább különleges lehet, ugyanis talán még a Mikulás is elvonulhat traktorral a rendezvénnyel egy időben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!