tűzifa-támogatás

2021.11.10. 18:28

Továbbra is beadhatják az igényüket tűzifára a rászorult sellyei lakosok

A sellyei önkormányzat 359 köbméter ingyenes tűzifa kiosztására vált jogosulttá.

Móga R.

20201202 Kaposszerdahely Karácsonyra már minden házban ropoghat a tűz Kaposszerdahelyen. A somogyi településen megkezdték a szociális tűzifa kiszállítását. Átlagosan két köbméter jut egy-egy háztartásba, amely sok családnak komoly segítséget jelent. Fotó: Lang Róbert lr Somogyi Hírlap

Fotó: Lang Róbert

A Belügyminisztérium települési önkormányzatok szociális célú tüzelőanyag vásárláshoz kapcsolódó támogatása keretében a sellyei önkormányzat 359 köbméter ingyenes tűzifa kiosztására vált jogosulttá, amire még szűk két hétig lehet jelentkezni.

A tűzifa-támogatásra a pályázat kiírása alapján kizárólag szociálisan rászorult személyek jogosultak. Abban az esetben, ha a rászorulók az alapfeltételek alapján is jogosulttá válnak, akkor az érintettek november 20-ig nyújthatják be a kérelmeket a Sellyei Közös Önkormányzati Hivatal Ügyfélszolgálatánál.

A keresetek csak szabályosan kitöltve és a kötelező mellékletekkel együtt érvényesek. Ha hiányos a benyújtott kérvény, akkor a Sellyei Közös Önkormányzati Hivatal 8 napos határidő kitűzésével, egyszer hiánypótlási felhívást küld. Amennyiben a megadott határidőn belül teljes körűen nem teljesíti a kérelmező a hiánypótlást, akkor a kérelmet elutasítják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!