Gratulálunk mindenkinek!

2022.07.30. 15:01

Büszkék vagyunk a megye diákjaira! Több mint száz bizonyítvány érkezett az idei Színötös pályázatra

Mohay Réka

A kép illusztráció

Fotó: Shutterstock

A most bemutatott arcképekkel zárul az idei színötösök sora. Több mint száztíz gyermek és szülei jelentkeztek az idei Színötös pályázatra, szerte Baranyából. Érkeztek testvérpárok, sőt, volt család, ahonnan három gyermek is nevezett. Öröm volt végignézni a csillogó tekinteteken, a vidám mosolyokon és az élettel teli gyermekarcokon.

Köszönjük az érdeklődést, hogy megosztották velünk örömüket, köszönjük a jelentkezéseket, idén is büszkék vagyunk a megye diákjaira!

Azonban még valamit fontos hozzátenni: természetesen, a Színötös pályázat résztvevői mellett elismerés illet minden tanulót, hiszen, bár a kitűnő bizonyítvány nagy teljesítmény, amelynek méltán örülhet az egész család, minden gyermek iskolai teljesítménye, küzdelmei, versenyeredményei, művészeti- és sportteljesítménye gratulációt érdemel.

Semmi esetre sem szeretnénk, ha bárki, aki pályázatból kimaradt, kedvét veszítené. Szerkesztőségünk a megye összes kisdiákjának további szép és vidám szünidőt kíván, az ősszel induló új tanévhez pedig kitartást, sok erőt és legfőképpen a világ megismerésének örömét kívánjuk! 

Címkék#színötös

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!