Igényelni kellett

2023.12.17. 15:40

Átvehetők a csomagok és a tűzifatámogatás Sellyén

Korábban beszámoltunk már róla hírportálunkon, hogy közelednek az ünnepek, emiatt Sellye önkormányzata szeretné megkönnyíteni a családoknak a készülődést.

Tóth Viktória

Fotó: Kozma István

A képviselő-testület élelmiszercsomagot biztosít a helyiek részére. A kérelmeket november 13. és december 8. között lehetett benyújtani a Sellyei Közös Önkormányzati Hivatal ügyfélszolgálatán. Mint arra most felhívják a lakosok figyelmét, aki kérelmét benyújtotta és a jogosultsági feltételeknek megfelelt, azok számára december 19-én és 20-án  8 és 14 óra között adják át a csomagokat a művelődési házban.

Illetve akinek megállapították a szociális célú tűzifatámogatást, annak átadására december 18. és 21. között reggel 8-tól 14 óráig a régi általános iskola udvarán (Sellye, Zrínyi utca 13.) lesz lehetőség. A kiosztási időpontot követően az önkormányzat a megítélt tűzifa kiszállítását legkésőbb 2024. február 15. napjáig biztosítja. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!