Várják az érdeklődőket

2023.12.06. 13:40

Az Alzheimer Café újabb hasznos tanácsai

Mint ismeretes, az Alzheimer Café Pécs összejövetelein egy csésze kávé mellett, támogató légkörű beszélgetések zajlanak a Zsolnay Kulturális Negyed Herkules-műhelyében.

Mészáros B. Endre

Fotó: LightField Studios

Legközelebb december 14-én, csütörtökön 17 órakor lesz az Alzheimer Café Pécsnek találkozója az alábbi programokkal. A segítő kezdeményezés kiemelt népszerűségnek örvend nemcsak az érintett családok képviselőinek körében, általában is bevonzza az érdeklődőket.

Másodlagos demencia típusok: tüneteik és kivizsgálásuk menete a gyakorlatban. Előadó: Dr. Kiss T. Mária neurológus főorvos; A demenciával élők táplálkozási nehézségei. Előadó: Varga Mónika, az Integrált Nappali Szociális Intézmény igazgatója; Karácsonyi gondolatok. Előadó: Keszi Erika Zsuzsanna kulturális manager.
Minden érintettet, hozzátartozót, a demencia ellátás és az idősgondozás iránt érdeklődőt szeretettel várnak. A részvétel ingyenes, regisztráció nem szükséges. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!