A jegyek már kaphatók

2024.03.29. 14:35

Szép Áron gyógyulásáért rendeznek jótékonysági bált

Szentlőrincen kerül sor jótékonysági bálra Szép Áron gyógyíttatása érdekében. Ezúttal a cél az oxigén- és robotterápia, amely hozzájárulhat a beteg kisfiú állapotának javulásához. Áron álma, hogy járni tudjon.

Mohay Réka

Az Áron Álma Alapítvány ezért bált szervez április 13-án, szombaton, a szentlőrinci sportcsarnokban (Ifjúság útja 5.) este 19.30-tól. A hangulatról a Perfect Zenekar gondoskodik majd este nyolctól hajnali háromig, illetve több sztárvendég is érkezik. 20 órakor a Bestiák, 21.30-kor Tajtiboy, majd Tesók Attila szórakoztatja a közönséget. Jegyeket elővételben lehet vásárolni a szentlőrinci papír-írószer vegyiárú kereskedésben, illetve Áron édesanyjánál, Mikoly Tímeánál Bükkösdön a Petőfi utca 49. szám alatt (telefonszáma 06303274441).

– Nem adom fel, mindent megteszek, hogy Áronnak jobb legyen. Sokan mellénk álltak, hogy ez a bál olyan legyen, amilyennek lennie kell és mindenki jól érezze magát

 – fogalmazott Áron édesanyja, bízva abban, hogy minél nyújtanak majd kisfia számára segítő kezet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!