Online felmérés

2024.04.14. 19:15

Elmondhatják véleményüket a buszvezetők is

Bama.hu

A kép illusztráció

Forrás: GettyImages

Fotó: Ika84

Április 10. és május 3. között online felmérést tart több mint tízezer autóbusz-vezető munkavállalója körében a Volánbusz. Európa egyik legnagyobb járműparkkal rendelkező autóbuszos szolgáltatója arra kíváncsi, hogy milyennek látják a közlekedési kultúrát és a közlekedésbiztonságot a hazai utakon. 

A közlekedési kultúra napjához kapcsolódva – amelyet a Közlekedéstudományi Egyesület idén 10. alkalommal szervez meg – a Volánbusz április 10. és május 3. között online felmérést tart autóbusz-vezetői körében. A Volánbusz a többi között arra kíváncsi, hogy a munkavállalói szerint mi ma a legégetőbb közlekedési probléma a hazai utakon, milyen gyakran találkoznak közlekedési szabálytalanságokkal, s mi jelenti szerintük a legnagyobb közlekedési veszélyt az autóbuszos közösségi közlekedésre nézve. 

A válaszokat összesítik, s kiértékelésük után a megállapításokat a közlekedési kultúra napján, május 11-én nyilvánosságra hozzák. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!