Útinfó

2024.05.05. 08:02

Több akadályba is ütközhetünk az M6-os autópályán

Bama.hu

Az M6-os autópályán

– Aszfaltoznak Százhalombatta térségében, a 25-ös és 30-as km között mindkét oldalon lezárták a külső és leállósávot. A munkavégzés kapcsán a 28-as km-nél a Százhalombatta-dél csomópontot lezárták. 

– Aszfaltoznak Rácalmás térségében is a 62-es és 57-es km között, a Budapest felé vezető oldalon lezárták a belső sávot. 

– Dunaújváros térségében is burkolatfelújítás kezdődött a 63-as és a 67-es km között, a Pécs felé tartókat a belső sávra terelik. A külső és a leálló sáv zárása miatt a 62-es főúti, Dunaújváros-Észak csomópontot is lezárták, ott nem lehet le és felhajtani. A javasolt terelőút a 61-es km-nél a Kulcs/Rácalmás csomópont, illetve a 71-es km-nél a Dunaújváros-centrum csomóponton keresztül használható.

– Átadták a személygépkocsi forgalomnak az M6-os autópálya újabb szakaszát a határ felé Bóly és Majs, azaz a 192-es km és a 205-ös km között. Az új autópálya szakasz egyelőre matrica nélkül használható. Mivel az autópálya még nem használható a határig, ezért a tranzit tehergépjárművek továbbra is az 56-os, illetve az 57-es főúton közlekedhetnek Horvátország felé.

Az 58-as főúton 

– Szalánta belterületén csatornáznak. A 13-as km-nél félpályás lezárásnál jelzőlámpa szabályozza a forgalmat.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!