Baranya

2023.11.02. 07:20

Csütörtöki programsoroló

Koncert 

Zsolnay Kulturális Negyed (E78 Koncertterem): Aranyakkord. A közönség közelebb kerülhet a dalok gyökeréhez (20.00).  

Turmix 

Cella Septichora Látogatóközpont (Sétatér): Sopianae ős(z)i öröksége. Készülj fel egy rendkívüli délutánra, ahol egy izgalmas utazást teszünk az időben és a történelemben. Programokból: római viselet, római társasjátékok, kézműves műhely (13.00).  

Pécsi Kulturális Központ (Dr. Veress E. u. 6.): Vasútmodell szakkör. Gyere építs terepasztalt! Szerezz új barátokat! (15.30).  

PKK Apáczai Művelődési Ház (Apáczai Csere János körtér 1/D.): Manó mozgó. Énekes, mondókás tornafoglalkozás 1-3 éves korú gyerekeknek (9.30).  

Tettye (Mésztufa-barlang): A misztikus, föld alatti üregrendszer minden egész órában induló, 45 perces élményszerű vezetés keretében látogatható. A barlangban a hőmérséklet télen-nyáron egyaránt 14 fok. Nyitva: keddtől-vasárnapig 10.00–18.00 óráig.  

Várkonyi Nándor Fiókkönyvtár és Pinokkió Gyermekkönyvtár (Nagy Jenő u. 24.): Anya dédelgető. Mai téma: Hogyan beszéljünk a nehéz érzésekről? (10.00).  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!