Jóga és meditáció

2024.01.14. 14:40

Aktív és egyben meditatív hétvégére várják az érdeklődőket

Jövő hétvégén nyitja meg kapuit Pécsen a Jógi Barlang, amelynek keretében január 20-án és 21-én egész napos nyílt nap várja a Keleti Jógafilozófia, a masszás és meditációs programok iránt érdeklődőket.

Czeczon Enikő

Fotó: Sipos László

Az aktív és egyben meditatív hétvégén a résztvevők ízelítőt kapnak a különböző stílusú jógaórákból, részt vehetnek vezetett meditációkon, megtapasztalhatják egy zenés mantraest felemelő élményét, valamint elmerülhetnek a transztáncban is.  

A terem a belváros szívében – Váradi Antal utca 2. – található és különleges, a Himalája ősi barlangjait idéző atmoszféra lengi be. 

Január 20-án a következő programok várják az érdeklődőket: 9 órakor gerinc jógát, 10 óra 30 perckor Astanga alapozót, 14 óra 30 perckor “Ösvény a Lélekhez” vezetett meditációt, 16 órakor power jógát, 17 óra 30 perckor tradicionális Hatha jógát, míg zárásként, 19 órakor zenés matraestet tartanak. A jóga órákat Sipos László vezeti, míg a meditációt és a mantraestet Sipos László és Nagy Györgyi tartja. 

Vasárnap, azaz január 21-én 9 órakor relax jóga veszi kezdetét, majd 10 óra 30 perckor dinamikus jógán vehetnek részt az érdeklődők, míg délután 16 órakor Nagy Györgyi tart vezetett belső meditációt, a napot pedig végül transztánc zárja.  

Az órákon való részvétel regisztrációhoz kötött, amelyről bővebb információ a nyílt hétvége Facebook-eseményénél olvasható. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!