Debrecenben forgatták a filmet

2024.04.28. 10:30

Hajléktalanokat képeztek ki bérgyilkosoknak Magyarországon

Egy magyar akcióvígjátékot vetít a pécsi Cinema City április 28-án, amely a Bonus Trip címet viseli. Az alkotást két alkalommal – 15:15; 19:30 – tűzik műsorra a filmszínházban.

Czeczon Enikő

A film főhősei, Marshall és Demetrius, két teljesen eltérő karakter. Az egyikük egy komoly FBI pozícióra pályázó fiatal ügynök, a másikuk pedig egy rap-influencer babérokra törő kolléga. Mégis ők azok, akiket együtt küldenek Magyarországra, hogy felgöngyölítsenek egy pitinek tűnő szellemi jogsértési ügyet. Az eset során segítségükre lesz egy magyar tolmács, a lengyel származású Maya, aki profi céllövő, viszont magyarul már kevésbé beszél jól. Ők hárman a borozgatás, gulyásozás helyett egy helyi hajléktalanokból programozott bérgyilkosokat képző kripto bűnszervezet nyomába erednek. Ez a jutalom útnak álcázott egyszerű küldetés hamarosan egy jól lájvozható, kontinenseken átívelő akciódús tartalmat hoz Demetrius csatornájára. 

A film legtöbb jelenetét Debrecenben vették fel, magát az alkotást meg a debreceni rendező Martin Csaba jegyzi. A filmben külföldi és magyar színészek is feltűnnek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!