Főzőverseny is volt

2024.05.02. 13:40

A közösség összefogásának ünnepe volt Kővágószőlős majálisa

Bama.hu

Majális színesítette szerdán Kővágószőlős napját, ahol a helyi közösség összegyűlt, hogy együtt ünnepeljen és szórakozzon. A csirkepaprikásfőző-versenyen több mint tíz csapat vett részt, amelynek során a helyiek kreativitását és gasztronómiai tudását csillogtatták meg.

Olvasói felvétel

A gyermekek sem maradtak ki a mulatságból, számukra körhinta és légvár biztosította a szórakozást, valamint kürtöskalácsot is süthettek. Emellett kovácsbemutató is része volt a programnak, ahol az érdeklődők betekintést nyerhettek a kovácsmesterség rejtelmeibe.

Olvasói felvétel

Varga Balázs alpolgármester kiemelte az összefogás fontosságát, és a helyi civil szervezetek munkájának elismerését. 

- Először is szeretném megköszönni mindenkinek, aki részt vett a szervezésben, és a kivitelezésben, hogy ez a nap felejthetetlenné váljon. A civil szervezetek munkája nélkül nem lenne ilyen gazdag és élettel teli a programunk

 - hangsúlyozta az alpolgármester.

Olvasói felvétel

Az esemény egy újabb példája volt annak, hogyan tudja egy közösség összehozni az embereket egy kellemes és vidám napra, valamint megmutatni a helyi kultúrát és hagyományokat. A Majális így ismét emlékezetessé vált Kővágószőlős lakói számára, akik örömmel várhatják a következő hasonló rendezvényt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!