Programajánló

2024.05.04. 17:00

Újra főnek májusban a kakaspaprikások Mecseknádasdon

Még május 7-ig nevezhetnek a csapatok a 20. Pünkösdi Kakaspaprikás főzőversenyre, amelyet május 19-én tartanak Mecseknádasdon.

Czeczon Enikő

A kakasok átvétele, és a főzőhelyek elfoglalása után ünnepélyesen meggyújtják a tüzeket, és elkezdődik a főzés. A rendezvény azonban nem csak a főzésről fog szólni, hanem a szórakozásról is. Délután 3 órakor a kulturális műsorok is elrajtolnak. Fellép a versenyen a Mecseknádasdi Tűzoltózenekar, a Mecseknádasdi Nyugdíjas Egyesület és a Mecseknádasdi Harmonika Zenekar. 

Délután 5 órakor elkezdődik az ételek bírálása, majd 7 órakor kihirdetik az eredményt, amelyet pedig egy bál követ a Nadasher Musikanten Junge Spatzen zenei közreműködésével.  

Napközben mindemellett helyi termék vásárával, légvárral, gyerekprogramokkal készülnek a szervezők. 

Fontos információ, hogy az, aki nem szeretne főzni, de szívesen megkóstolná a kakaspaprikást, annak biztosítanak lehetőséget erre is, de jelentkezéshez kötött, amit személyesen a Mecseknádasdi Önkormányzaton lehet megtenni, vagy a [email protected] e-mailcímen május 7-ig. a 

A verseny és a programok további részleteiért keressék fel a mecseknadasd.hu weboldalt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!