kézilabda

2021.12.04. 20:00

Vesztett a Komló a Csurgónál

Hiába vezetett négy góllal a Sport36-Komló férfikézilabda-csapata a szünetben a Csurgónál, végül vereséget szenvedett az NB I. 11. fordulójában.

K. B.

Forrás: Shutterstock

Jól limitálta az első félidőben a Csurgó támadóit a Komló a két gárda összecsapásán. A tíz gólt sem érték el a hazaiak a szünetig, igaz a bányászok sem voltak igazán pontosak, de így is négy góllal vezettek a pihenőre.

A fordulást követően viszont negyedóra alatt egalizált, majd fordított a Csurgó, s onnantól nem tudta már megállítani ellenfelét a Komló.

Csurgó–Sport36-Komló 23-19 (8-12)

Férfi kézilabda NB I., 11. forduló. Csurgó: Tatai – Krecsics 4, Herceg 5 (3), Krsmancsics 2, Schäffer 1, Borsos, Tóth Á. 3 (2), Szeitl 2, Gábor 3, Vasvári, Gebhardt 2, Rotim, Kozina, Kovacsevics 1. Vezetőedző: Baranyai Norbert. Komló: Pásztor I., Granics – Zobec 3, Jóga, Szöllősi O., Grünfelder 3, Varga Sz. 1, Urbán 1, Sunajko 1, Jerkovics 2, Takács B. 1 (1), Melnyicsuk 4 (1), Orbán 2, Vranac 1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában