Labdarúgás

2024.03.29. 10:18

Őrült csatákat tartogat a hétvégi forduló, ráadásul három napon át pattog majd a labda

Móga Richárd

Fotó: Laufer László

Örülhetnek az AutóCity Volkswagen Baranya Vármegyei II.-as bajnokság szerelmesei, ugyanis ezúttal három napon át pattog majd a labda a pályákon. 

Pénteken pikáns találkozóval indul a forduló, ugyanis a címvédő a bajnokaspiráns Kétújfalut látja vendégül. A liga jelenleg két legjobb formájában lévő együttese mérkőzhet meg egymással, tehát vélhetően nem fognak unatkozni az Ócsárdra kilátogató szurkolók. 

Szombatra is egy összecsapás marad, méghozzá a Komló II. pécsi vendégjátéka. Szebb napokat is megélt már a PEAC harmadik számú csapata, miközben hétvégi ellenfele egy agyonnyert meccsen legutóbb elveszített két pontot a Lánycsók ellen (2–2), így vélhetően maradt még puskapora Pénzes Szabolcs legénységének. 

Vasárnap öt ütközetet rendeznek 15.30-től, így nincs könnyű feladatunk, de talán a Lánycsók–Véménd párharc ígérkezik a legkülönlegesebbnek, független attól, hogy a két fél között tíz egység van. 

Pénteki mérkőzés: Ócsárd–Kétújfalu, 14.30. 
Szombati mérkőzés: PTE-PEAC III.–Komló II., 14.00. 
Vasárnapi mérkőzések: Himesháza–Szajk, Somberek–Boda-Diana, Lánycsók–Véménd, Harkány–Sellye, Szederkény–Töttös, (mindegyik 15.30).
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában