Labdarúgás

2024.04.15. 19:10

Álomcsapat: a forduló válogatottja bárkivel felvehetné a versenyt

Móga Richárd

Fotó: Löffler Péter

Csak két gólszegényebb fordulót rendeztek idén az AutóCity Volkswagen Baranya Vármegyei I.-es bajnokságban, de emlékezetes találkozókból így sem volt hiány.

A hétvége legjobban várt mérkőzésén a két kapus lehúzta a rolót, sőt, János Gergő extrái különösen jól jöttek, különben a listavezető még biztosabban vezetné a bajnokságot. Az éllovasnál pedig két középpályás teljesített közel tökéletesen, Lehota Bálint és Kovács Kristóf.

Siklóson a Komló belerondított az ünnepségbe, hála Kardos Szabolcs duplájának, de Szücs Bálint tanári megmozdulásai is kellettek a sikerhez. A túloldalon a vereség ellenére nem mehetünk el szó nélkül Könyvásó Lóránt és Ignácz Olivér sziporkázása mellett sem.

Vasárnap a városi derbin a PTE PEAC II. könnyed győzelmet aratott, de ha nincs Ujvári, Jeránt és Bozóki remeklése, akkor lehet, hogy szorosabb meccset lát a publikum. A forduló zárómeccsén hátrányból nyert a Bóly, a három pontot érő találatra pedig kilencvenegy percet kellett várni. Mindenesetre Zsebe Dávid ezzel talán visszasegítette együttesét a győzelmi ösvényre. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában