Vármegye III.

2024.04.15. 16:13

Tízig jutottak Újpetrén, hétgólos thrillert nyert meg a Nagydobsza

Kvanduk Bence

A kép illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Sergey Nivens

Nem fukarkodtak a gólokkal az AutoCity Volkswagen Baranya Vármegyei III.-as bajnokság egyik csoportjában sem, de a legtöbb izgalmat a Nagydobsza–Szigetvár mérkőzés tartogatta. A forduló előtt csupán három pont volt a házigazda előnye ellenfelével szemben a Csík-csoportban, így a vendégek 2–0-s vezetésük tudatában úgy érezhették, most befognak egy riválist. Ezt követően jött azonban Fehér Ádám Vajk, aki triplájával megfordította a meccset, majd Nagy-Horváth Norbert tovább növelte az előnyt. Végül a vendégek szépíteni tudtak még Harmuth Patrik találatával.

Hasonló izgalmak voltak a Babarc–Szársomlyó összecsapáson is. Itt a hazaiak szereztek vezetést, de a vendégek még a szünet előtt berámoltak hármat. A fordulás után aztán ismét a Babarc használta ki jobban a lehetőségeit, s kiegyenlített a 74. percben. Végül maradt is a 3–3.

A legtöbb gólt így is az Újpetre találkozója hozta. A Czibulka csoport másodikja nyolcat lőtt a Bányász TC-nek, amely kétszer válaszolt is.

Czibulka-csoport (12 csapat), 18. forduló: Egerág–Mágocs 6–3, Újpetre–Bányász TC 8–2, Hidas–Hosszúhetény 1–2, Szalánta–Orfű 4–0, Bogád-Pogány–Szászvár 2–0, Olasz–Sásd 0–0.

Csík-csoport (12), 18. forduló: Nagydobsza–Szigetvár 4–3, Baksa–Pellérd 1–2, Gyód–Kisharságy 1–0, Vajszló–Hobol 5–1, Kökény–Misinai Sasok 0–6, Szabadszentkirály–Mozsgó 1–1.

Dárdai-csoport (10), 18. f.: Görcsönydoboka–Dunaszekcső 1–3, Geresdlak–Lippó 3–0, Babarc–Szársomlyó 3–3, Kölked–Palotabozsok 1–5.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában