Labdarúgás

2024.05.05. 19:10

Elbukott a Kozármisleny a kiesés elől menekülő ellen

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

A HR-Rent Kozármisleny a Gyirmót elleni bravúros sikert követően nem tudta hozni a már-már kötelezőnek mondható sikert a kiesés ellen harcoló BVSC-Zugló ellen a labdarúgó NB II. 31. fordulójában. A 32. percben egy hátul eladott labdát követően Mucsányi vette be Lékai kapuját, majd a 85.-ben Mitrovics passzából Nwachukwu eldöntötte a találkozót, ami a pécsi szurkolóknak fájhat most leginkább, hiszen így a PMFC már négy pontra van a bennmaradást érő pozíciótól három meccsel az idény vége előtt.

HR-RENT KOZÁRMISLENY–BVSC-ZUGLÓ 0–2 (0–1)
Labdarúgó NB II., 31. forduló. Kozármisleny, 600 néző. Vezette: Bana (Kiss B., Ring). 
KOZÁRMISLENY: Lékai – Schuszter, Szabó B. (Kozics a szünetben), Ikonomou (Tóth Z. 63.), Bor (Beke P. a szünetben)  – Nagy E. (Füredi 80.), Major – Molnár Á., Horváth P. (Hegedűs 74.), Kirchner – Daru. Vezetőedző: Aczél Zoltán. 
BVSC: Csenterics – Benkő-Bíró, Vinícius, Hesz, Király Á. – Tóth K., Hidi P. – Kelemen P. (Májer G. 63.), Mitrovics, Mucsányi M. (Deutsch 84.) – Bacsa P. (Nwachukwu 72.). Vezetőedző: Kincses Ádám
Gólszerzők: Mucsányi (32.), Nwachukwu (85.).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában