Kultúra

2008.03.07. 10:49

Elmaradhat az idei pécsi reggae-fesztivál

Mi lesz veled pécsi Batta Dem Fesztivál? címmel lesz pénteken partisorozat az Ifjúsági Házban és a Kino Caféban a Knotty Headz zenéjére.

MBE

A két éve indított Batta Dem – Pécsi Nemzetközi Reggae-fesztiválra emlékeznek így a szervezők, miután a találkozót idén márciusban nem tudják megrendezni.

– A fesztivál a 2008-as EKF-programcsomagban az „együttműködésre javasolt” kategóriába került, de Méhes Márton művészeti igazgató lemondásával megálltak a folyamatok – fogalmazott a történtekről Kerekes Kornél főszervező. Ha sikerül pénzt szerezni, a népszerű rendezvényt későbbi időpontra teszik át.

Mint az EKF menedzsmentközpontjában kifejtették, a tavalyi pályázatokat négy csoportba sorolták. Támogatottakra (ebben 133 rendezvény érintett, most zajlanak a szerződéskötések), együttműködésre javasolt kategóriába (ide került a Batta Dem is), programcsoportba sorolt rendezvényekre, valamint nem támogatottakra. Az együttműködésre javasolt kérelmekre nem volt külön pénzkeret. A menedzsmentközpont most megpróbál segíteni az érintetteken, szponzori javaslatokkal. A hasonló programokat pedig összegyűjtik egy csoportba, és közösen igyekeznek feltételeket teremteni, keret azonban erre sincs.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!