Postabontás

2024.04.15. 19:30

Megfőnek az utasok a megállóban - panaszolja olvasónk

Még csak április van, de máris olyan, mintha nyár lenne.

Wald Kata

A harminc fokot is majdnem eléri a hőmérséklet. A Konzum buszmegállóban pedig ismét hőgutát kapnak az utasok. Az áruház felújítását megelőzően itt volt egy árnyékoló, ami alá be lehetett húzódni, miközben a busz érkezésére várakoztunk. Miután modernizálták az épületet, ez az árnyékoló nem került vissza. Többen többször szóvá tettük már a Postabontás rovatban is a problémát - a panaszok hatására született az a megoldás, hogy a nyári hónapokban kifeszítettek egy napvitorlát a megálló fölé. 

Ami, ha szeles volt az időjárás, volt, hogy leszakadt, és az eső ellen se nyújtott védelmet. Tehát ideális megoldásnak nem volt nevezhető. Most azonban hiába van hőség, és tűz a nap, még napvitorláról se gondoskodik a város. Ez lenne a kulturált tömegközlekedés? 

A másik, szintén a Konzum épületét érintő észrevételem, hogy az orosz-ukrán háború kirobbanását követően megszűnt Sperbank reklámja még mindig ott díszeleg a kirakatban. Az elmúlt években ez senkinek nem szúrta még a szemét?! 

Név és cím a szerkesztőségben

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában