Hirdetés

2024.03.27. 14:22

Pécsi Tavaszi Sört a húsvéti asztalra! A két Pécsi Sör Márkaboltból is beszerezhető

Egész évben elérhető klasszikusai – köztük is elsősorban a Szalon és a Prémium Lager – mellett két kiemelkedő ünnepünkön mindig egy-egy szezonális különlegességgel gazdagítja kínálatát a Pécsi Sörfőzde. A sörínyencek húsvéti ünnepi asztaláról ezúttal sem hiányozhat egy korsónyi gyöngyöző, az ébredő természet frissességét és gyümölcsösségét idéző Pécsi Tavaszi Sör.

PR cikk

Az évtizedekkel ezelőtti sikereit követő rövid Csipkerózsika-álmából öt esztendeje megfiatalítva felébresztett Pécsi Tavaszi Sör – téli „testvéréhez” a Három Királyokhoz hasonlóan – szezonális sörkülönlegesség, amelynek sikere igazolja, hogy hazánkban is reneszánszukat élik a tradicionális receptúra alapján készített, különleges ízvilágú sörök.

A Pécsi Tavaszi Sör az olykor csípős tavaszi időszak beköszöntével kellemesen malátás, gazdag kortyérzetet ad. Ízében telt, tartalmas, märzen típusú ital (e Münchenből származó sörfajta a nevét szép tavaszi hónapunkról, a márciusról kapta, amikor eleink a tél végén még utoljára tudtak sört főzni). Enyhén édeskés, elegáns, pilseni malátásságán túl kiegyensúlyozott komlósságával remek frissítő a tavaszi napokon.

Alkoholtartalma (5,5%) és 13 Balling-foka olyan ízérzettel és lezárással párosul, amely tökéletes harmóniát teremt. Kristálytiszta, óarany testű, hófehér habkoronájú, hat héten át erjesztett sörkülönlegesség.

Két márkaboltban a teljes sörpaletta!

Bár a Pécsi Tavaszi Sörre régiónkban is egyre több üzlet polcain rábukkanhatunk, ha gyorsan és biztosra akarunk menni, a legjobb, ha a két Pécsi Sör Márkabolt egyikében keressük.

A hazai kisboltok, áruházláncok válogatásai mellett, a Pécsi Sörfőzde teljes termékkínálata megvásárolható alábbi két Pécsi Sör Márkaboltban (amelyek mellett hamarosan újabbak is nyílnak a városban):

  • Pécs, Alkotmány u. 94. (bejárat a Tavasz u. felől).

Nyitva: hétköznap 11–18, szombaton 9–13 óráig.

  • Pécs, Megyeri út 63.

Nyitva: hétköznap 9–16, szombaton 9–13 óráig.

A sörfőzde teljes termékpalettáját, illetve árlistáját ITT böngészheti!

Nézze meg, hogyan készül,

és kóstoljon frissen bele!

Ha szeretné felfedezni az ország legrégebbi, máig működő sörfőzdéjét, ahol betekintést kaphat a sörgyártás rejtelmeibe, jelentkezzen a Pécsi Sörfőzde sörkóstolóval egybekötött gyárlátogatására!

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában