szponzorált tartalom

2019.03.25. 11:05

Nemzetközi szállítmányozás és versenyképes árak? A válasz: Europa-road Kft.

Nemzetközi szállítmányozás, túlméretes szállítás, gépszállítás, vagy akár, csak egy raklapos nemzetközi fuvar, az amire szüksége van? Az Europa-Road Kft. mindegyik esetben kiváló szolgáltatást nyújt!

A nemzetközi szállítmányozás és nemzetközi fuvarozás világában nem könnyű mindig, minden elvárásnak maradéktalanul megfelelni, de a debreceni székhelyű Europa-Road Kft. munkája sok éve sikerrel találkozik az ügyfelek magas elvárásaival. A cég elsősorban nemzetközi közúti szállítmányozással foglalkozik, de nem ismeretlen számukra légi, vasúti, illetve tengeri, vagy folyami szállítások megszervezése sem. Mindezeket akár egy megrendelés keretében, multimodális szállítás (kombinált fuvarozás) formájában is képesek kivitelezni kifogástalanul. A vállalat több, mint 20 éves munkatapasztalattal rendelkező szakemberei segítségével egyedülálló élményt nyújt ügyfeleinek. Szakmai szintű idegennyelvi ismereteiknek köszönhetően, a nemzetközi fuvarozás minden nehézségével könnyedén megbirkóznak, ezen felül még versenyképes árakkal is rendelkeznek. A mai nyüzsgő, egyre zsúfoltabb és szennyezettebb világunkban, mindinkább nagyobb figyelem irányul a közúti közlekedés és szállítmányozás által okozott környezetszennyezésre. Ezen okból kifolyólag a közúton való szállítást végző járművekre, egyre szigorúbb rendelkezések vonatkoznak, amik a fuvarozóknak komoly nehézséget jelenthetnek, abban az esetben, ha nincsenek felkészülve arra, hogy megfelelő környezetbarát és energiatakarékos technológiákkal felszerelt járműveket és munkagépeket alkalmazzanak. A környezetbarát működés nem csak ezen okok miatt fontos, hanem energiahatékony megoldásokat is kínál, ami csökkenti a működési költségeket és lehetővé teszi kedvezőbb árképzés kialakítását. Az Europa-Road Kft. a kliensek igényeinek teljes körű kielégítése mellett, nagy gondot fordít a környezetvédelemre és a fenntartható fejlődésre.

Az ügyfelek tulajdonának védelme érdekében teljes körű árubiztosítással és szállítmányozói felelősségbiztosítással rendelkeznek a Wiener Stadtische Versicherung AG. biztosítótársaságnál, Közép és Kelet-Európa egyik legnagyobb nemzetközi biztosítási csoportjánál. A mindenre kiterjedő, az ügyfelek védelmét szolgáló szerződéseknek köszönhetően az Europa-Road Kft. a megbízók szállítmányait minden esetben, szinte bárhová és bármikor kockázatmentesen célba tudja juttatni.

A mai világban egyre gyorsabban fejlődik a technológia, aminek a változásait egyetlen piac, így a nemzetközi szállítmányozás sem hagyhatja figyelmen kívül. A gyors változásoknak köszönhetően, a régi módszerekhez makacsul ragaszkodó és újítani nem képes vállalkozók hamar lemaradhatnak a fejlesztéseket követő és hasznosító riválisaikkal szemben. Az Europa-Road Kft. lépést tart a fejlődéssel, így a minőségi és pontos szolgáltatás érdekében a kor követelményeinek megfelelő, hatékony és gazdaságos járművek és munkaeszközök állnak rendelkezésre minden nemzetközi fuvar megszervezéséhez és lebonyolításához.

A cég egyik legnagyobb erőssége (természetesen a szakmai precizitás és a felszereltség mellett) a minden ügyfélnél alkalmazott személyre szabott ügyintézés és a maximálisan megbízható szolgáltatás, kiváló minőségben. Ennek érdekében megkeresést követően munkatársaik felmérik az ügyfelek igényeinek sajátosságait, miután minden fontos részletet tekintetbe vevő, személyre szabott ajánlatot tesznek írásban. Abban az esetben, ha a megbízónak bárminemű kérdése vagy problémája merülne fel, akkor a szakembereik teljes körű, személyre szabott tanácsadással és problémamegoldással állnak rendelkezésre. Az ügyfelek az első kapcsolatfelvételtől a szállítmány célba éréséig minden apró részletről és állapotváltozásról tudnak, a vállalat átlátható működésének és ügyfélorientált működési filozófiájának köszönhetően. A nemzetközi fuvar során folyamatos és részletes tájékoztatással segítenek naprakészen informálni a megrendelőket, így mindig tudják merre jár és milyen állapotban van a szállítmány!

Az Europa-Road Kft. fő szolgáltatásai közé tartozik a nemzetközi közúti szállítmányozás és fuvarozás, továbbá ezen belül kiemelt hangsúlyt kap a túlméretes szállítás. Ezen a téren rendkívül nagy tapasztalattal rendelkeznek. Mezőgazdasági gépek, többek között kombájn, traktor, talajművelő eszközök és földmunkagépek, mint minirakodó, kotró, homlokrakodó, dózer, törő és osztályozó gépek, valamint anyagmozgató gépek, targoncák és a sort még hosszan lehetne folytatni. A túlméretes szállítás a mindennapos megrendelések közé tartozik az előbb felsorolt gépek és sok más hasonló tekintetében is, így a komoly sokéves tapasztalatnak köszönhetően szakembereik már rutinosan szervezik és kivitelezik ezeket a fuvarokat is. A túlméretes szállítás mellett, nem jelent gondot számukra bárminemű tartályos, ömlesztett, temperált vagy raklapos áru, de akár autót és más járművek nemzetközi szállítása, típustól és mérettől függetlenül. A legtöbb megrendelés teljesíthető gyűjtőrakomány, vagy részrakomány formájában egyaránt. Jól látható, hogy a teljes folyamatot pontosan a megrendelő igényeihez és az adott nemzetközi fuvar gazdaságos, precíz és biztonságos kivitelezésének követelményeihez igazítják.

A vállalat által végzett nemzetközi szállítmányozás nagyrészt az Európai Unió országai között bonyolítják le. Leggyakoribb célpontjaik közé tartozik Ausztria, Németország, Olaszország, Hollandia és Anglia, bár ezeken a területeken rendelkeznek a legtöbb megrendeléssel, ez korántsem jelenti azt, hogy ne rendelkeznének széleskörű tapasztalattal és szakmai rutinnal egyéb célpontok és útvonalak terén is. Szállítanak többek között Észtországba, Írországba, Görögországba és Portugáliába is! A Europa-Road Kft. nevéhez hűen Európa minden országába vállal fuvarokat, így akár az Európai Unió területén kívüli országokba is, mint például Szerbiába, Svájcba, Norvégiába és még jó néhány államba és természetesen a külföldről hazánkba irányuló import megbízások sem jelentenek nehézséget.

A nemzetközi szállítmányozás kifogástalan kivitelezése érdekében a fuvarok indítása és fogadása mellett, elengedhetetlen a pontos adminisztráció, a szükséges engedélyek beszerzése, a megfelelő dokumentáció előkészítése és a folyamatos kapcsolattartás. Mindehhez elengedhetetlenek a kiterjedt és szoros nemzetközi kapcsolatok és a megbízható partnerek Európa szerte. A fentebb említett külföldi úticélok miatt nagyon lényeges, hogy a szállítmány útja során a közösségi szabályozások mellett, minden helyi jogszabálynak is eleget tegyenek. A cég munkatársai igény esetén segítenek a vámügyek intézésében, a szállítmányok előkészítésében, a szállítási időpontok előnyös megválasztásában, amennyiben ez rugalmasan tervezhető, mindezekkel segítve a megbízókat a költségeik optimalizálásában és az épp oly fontos időmegtakarításban.

A cég egyik központi filozófiája, hogy nem tesznek különbséget kis és nagy megrendelők, illetve megrendelések között. Minden kliens ugyanabban a kiváló minőségű, egyedülálló szolgáltatásban részesül. A vállalatok megrendelései mellett, magánszemélyek egyedi megbízásait is teljesítik, akiknek jellemzően nincs szükségük több kamionra, esetleg egyet is csak részben tudnak megtölteni, így ők is élvezhetik az Europa-Road Kft. által nyújtott szolgáltatások minőségét, akár nemzetközi költöztetés formájában is. Külföldre, esetleg külföldről költözni mindig is körülményes folyamat, a csomagolás és a felrakodás egyaránt számtalan komplikációt rejt magában a lerakodásról és az épületben való elhelyezésről már nem is beszélve! Maga a szállítás is komoly körültekintést igénylő feladat, szükséges az útvonal pontos és figyelmes megtervezése, a szállítmány megfelelő rögzítése a szállító járművön és még számos alapvető lépés. Szakembereik ezekre a részletekre mindig odafigyelnek és a nemzetközi költöztetés teljes folyamata során is rendszeresen tájékoztatják a megbízókat, akik így értékes időt nyerve a saját munkájukra koncentrálhatnak, anélkül hogy a dolgaik épsége miatt aggódnának. A szolgáltatások széles palettája elérhető tehát és mindezek kifogástalan minőségben és kedvező áron.

Az Europa-Road Kft. megbízható szolgáltató a nemzetközi szállítmányozás terén is! Legyen ön is számos elégedett ügyfeleik egyike!

Europa-Road Kft.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában