Közélet

2006.03.04. 08:39

Kétezren az utazási börze első napján

Pécs | Mint jó néhány éve, most is a horvátországi nyaralásokat keresik a legtöbben a tegnap kezdődött Pécsi Utazási Börzén. Emellett elsősorban a spanyol- és olaszországi szervezett utakra vevő a pécsi közönség.

Babos Attila - DN

Sokan csak érdeklődnek, tájékozódnak, a biztos utas általában már évek óta ügyfele a legtöbb cégnek. Az úgynevezett első pillanatban foglalt kedvezményes lehetőségekkel azonban újabb és újabb emberekhez juthatnak el – mondják el az utazási irodák képviselői. A zsúfolásig telt csarnokban az első perctől megkezdődő üzletelés moraja szinte elnyomta a bejárattal szemközti sarokba eldugott kis megnyitóünnepséget. A péntek délutáni nyüzsgés estére valamivel több mint kétezer látogatót ígért. A legtöbb cég a holnapig tartó kiállításon kínált akciós árat a következő két hétben is tartja, így akinek kényelmesebb, megfelelőbb az irodai környezet, nem marad le mindenről. Bár, a szokásos év eleji árak mellé egyesek további kedvezményeket kínálnak e három napon. Az ígéretek szerint idén rendezik utoljára a sportcsarnokban a börzét, jövőre az Expo Centerben foglalhatja le a család a nyári utat. A 2006-os pécsi turizmus kiállítás mindemellett a legnagyobb az eddigiek közül. A társkiállítókkal, árusokkal együtt 105 cég 830 négyzetméteren állította fel pavilonjait. A rendezvény díszvendége, az ANTOR, a Nemzeti Idegenforgalmi Hivatalok Szövetségének hat magyarországi tagja és Szeged városa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!