Közélet

2006.02.10. 17:32

Vége a kábelszolgáltatók uralmának?

Pécs-Budapest-Nagyvárad | Új szereplő lép be a hazai kábeltévés piacra, a műholdvevő segítségével fogható DigiTV a most működő cégek áraihoz képest bagóért kínálja programcsomagját. A Magyarországon jelenlévő multik megkérdőjelezik a lépés jogszerűségét.

BAMA

Ha minden a tervek szerint alakul, március első napjaiban beindítja országos műholdas műsorterjesztő szolgáltatását a romániai székhelyű DigiTV.
A szolgáltató egyik munkatársától származó információink szerint potom pénzért, kétéves hűségnyilatkozat esetén havi 1350 forintért 35, döntő többségében magyar nyelvű csatornát nézhetnek majd szerződést kötő ügyfeleik.
Ha figyelembe vesszük azt a tényt, hogy hasonló csomagot a magyar piacot eddig uraló nagy kábeltévés cégek 3500-6000 ezer forintért kínálnak, nem kizárt, hogy a következő időszakban vérre menő árverseny alakulhat ki a szolgáltatók között, és ezen végső soron a néző nyerheti a legtöbbet.

Részletek a szombati Dunántúli Naplóban

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!