Hírek

2006.02.17. 21:47

MDF-hadüzenet a "lopakodó szocializmusnak"

Az MDF hadat üzent a "lopakodó szocializmusnak" - hangoztatta Dávid Ibolya, az MDF dunaföldvári választási gyűlésén pénteken, a párt Normális Magyarország elnevezésű programját népszerűsítve.

BAMA

"A program első pillére a gazdasági fordulat, amelynek része az egykulcsos személyi jövedelemadó, része az, hogy az elvonásokat  korlátozni kellene. Olyan Magyarországot akarunk, ahol aki többet  dolgozik, az többet kereshessen" - fogalmazott a pártelnök az MTI-nek.

Dávid Ibolya kijelentette: a két nagyobb párt "licitpárttá vált, (...) kiosztotta  ígéreteivel a következő év teljes költségvetését".

Az MDF programja realitásokra épül, nem kíván abba a csapdába  esni, mint az SZDSZ, amely négy éve egykulcsos, 18 százalékos  személyi jövedelemadót hirdetett, kormányra kerülve elfelejtette,  majd négy év után a saját kormányzásukat úgy értékeli, hogy már nem  18, hanem 20 százalékos egykulcsos személyi jövedelemadót akar -  hangsúlyozta a politikus.

-->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!