Hírek

2006.02.27. 16:22

Életveszélyesen megfenyegettek egy képviselőjelöltet

Életveszélyesen megfenyegették a győri 1-es számú választókörzet szocialista országgyűlési képviselőjelöltjét, a 32 éves Pál Klaudiát.

BAMA

A képviselőjelöltet szórólapján kézírással figyelmeztették, hogy "ne szülj még egy komcsit, úgyis túl sokan vagytok". A szórólapon szereplő hétéves kisfia fejét kisatírozták, s melléírták: "én is elveszem a tiédet". Az iratot zárt borítékban küldte el a névtelen fenyegető a képviselőjelöltnek - mondta Molnár Csaba, az MSZP Győr megyei elnöke.

Az érintett hozzátette: a szórólap fotóján a miniszterelnök és az ő fejére célkeresztet rajzolt az ismeretlen, a gyermek fotójára pedig azt írta: "kiskomcsi, te is piros leszel". "Megrázott az egész ügy, de a legjobban az aggaszt, hogy a gyerekemet baj érheti" - mondta Pál Klaudia. Az MTI kérdésére válaszolva közölte: még nem döntött arról, hogy tegyen-e feljelentést az ügyben a rendőrségen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!