Sport

2006.06.30. 14:27

PVTC: cél a bentmaradás

Pécs | A Pécsi Városi Tenisz Club két fronton is érdekelt a teniszezők Szuperligájában, a balokányligetiek férfi és női gárdája is játszik a legmagasabb osztályú csapatbajnokságon.

BAMA

Mindkét nemnél a bentmaradás a cél, a férfiak most szombaton Hódmezővásárhelyen kezdenek, aztán jövő hétfőn Pécsett az Idommal, majd a csoportmérkőzések utolsó fordulójában június 12-én Győrben lépnek pályára. A papírforma alapján a hármasból a Győrt verhetik meg.

A balokányligetiek kerete: Bozsik Attila, Erik Csarnakovics, Somogyi Zsolt, Sáros Zoltán, Simon István, Füle Zsolt, Marsalkó Dávid, Takács Tibor.
A PVTC női együttesének rendelkezésére a következő játékosok állnak: Lenka Wienerová, Bíró Laura Zsófia, Horváth Rita, Tellér Petra, Csordás Ildikó, Pálvölgyi Ágnes, Bagoly Edit, Fedoszenkova Georgina.

A csapat az alapszakaszban egyszer játszik Pécsett, július 2-án 13.00-kor a Balokányligetben a másik pécsi résztvevőt, a Pécs 2000 TC-t fogadja. Két nap múlva az MTK, július 6-án pedig a Vasas vendége lesz.

-->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!