újabb botrány

2017.11.17. 16:47

16 éves lányt erőszakolhatott meg Stallone, a színész tagad

A Deadline Hollywood szerint 1986-ban történt az eset.

Az online magazin beszámolója szerint 1986 júliusában egy tinédzser lány bejelentést tett a Las Vegas-i rendőrségen, amelyben azt állította, hogy Sylvester Stallone és testőre, Michael de Luca szexuálisan zaklatta őt a Las Vegas Hilton hotelben. Az ügyet azonban ejtették, mivel nem volt hajlandó feljelentést tenni ellenük.

A hollywoodi magazin beszámolója szerint a lányt, aki autogramot kért Stallonétól, rávették, hogy menjen fel a sztár szállodai szobájába. Ott mindketten szexuális aktust folytattak vele, majd megfenyegették, hogy „szétverik a fejét”, ha beszélni mer a történtekről – idézte fel az esetet a lap.

Az online magazin azt állította, hogy sikerült megszereznie az 1986-os rendőrségi jelentést, amelyből kiderül, hogy a bejelentést tevő lány meghallgatása közben sírt és nagyon le volt törve. Ám amikor megkérdezték tőle, hogy akar-e feljelentést tenni az ügyben, azt válaszolta, hogy nem akar, mert túlságosan „megalázottnak érzi magát és szégyelli” a történteket.

De Luca 2013-ban elhunyt, a filmsztár pedig csütörtökön tagadta, hogy 31 évvel ezelőtt szexuálisan molesztálta volna a lányt. Szóvivője, Michelle Bega útján leszögezte, hogy a történet „nevetséges és határozottan hamis”. Bega hozzáfűzte, a most megjelent publikációig senki sem tudott róla, maga Stallone sem.

„Ebben az ügyben sohasem kereste meg Stallonét egyetlen hatóság sem, és más sem lépett kapcsolatba vele”

- mondta.

Az online cikkre Donald Trump elnök is reagált a Twitteren, és azt „szánalmasnak” nevezte. Mint írta:

„Nem igazságos, hogy Sylvester Stallone, Al Franken, Roy Moore és Kevin Spacey ekkora figyelmet kap molesztálás és szexuális zaklatás miatt”.

Borítókép: MTI/EPA/Sören Stache

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!