Kedvezményes hirdetésfeladás - egyre több helyen

Címkék#Pécs

Öt százalékos engedmény a Hűségkártyával rendelkező hirdetőknek - immár a Dunántúli Napló öt pécsi hirdetési irodájában is.

BAMA

------------------------------------------------------------------------
Kedves Olvasó! Az alábbi cikk 2011-es.
Az aktuális információt
itt találja.
------------------------------------------------------------------------

Jó hír az előfizetőknek, illetve a Hűségkártyát használóknak, hogy a megújult hűségprogramhoz immár a Dunántúli Napló öt pécsi hirdetési irodája is csatlakozott, így tovább bővült az igénybe vehető kedvezmények köre.

Nagy Gyöngyi hirdetési vezető elmondta, május elsejétől a Hunyadi, az Engel János út, a Nagy Lajos király útja, az Éva utca és a Ferencesek utcájában lévő hirdetésfelvevő irodákban feladott hirdetések esetén kaphatnak kedvezményt az előfizetők.

– Azon előfizetőink, akik a lakossági apróhirdetés feladásakor felmutatják a névre szóló Hűségkártyájukat, öt százalék kedvezményt kapnak a hirdetés árából – mondta a hirdetési vezető. – Fontos tudnivaló, hogy ez a kedvezmény más akciókkal, illetve kedvezményekkel nem vonható össze.

– Mit tehet, aki bizonytalan a hirdetés feladásával kapcsolatban?

– A hirdetésfeladó helyeken is pontos és részletes tájékoztatást kaphatnak a kihelyezett plakátokon. Ezen túlmenően az egyes ügyfelek–előfizetők pontos igényének ismerete alapján a hirdetésfelvevők is segítenek dönteni, hogy mely változat a kedvezőbb a hirdetők számára.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!