Sonotherápiás központ: húsz százalék kedvezmény

Címkék#Pécs

Az áprilisi bevásárlónapok sikerességét mi sem bizonyítja jobban, minthogy a díjmentes érrendszeri állapotmérésre szánt napot meg kellett toldani még egy nappal a Munkácsy Sonotherápiás Gyógyító Központban.

BAMA

– Működésünk kezdete óta érdeklődnek az ügyfeleink a Dunántúli Napló hűségprogramhoz való csatlakozásunkról, idén megkötöttük a szerződést – mondta Heiderné Füstös Zsuzsanna, a központ vezetője. 

– Reményeink szerint plusz- szolgáltatást tudunk nyújtani a Dunántúli Napló hűséges előfizetőinek, ezt díjmentes szűrővizsgálattal és a következő bevásárlónapok keretein belül jelentkezőknek pedig ingyenes orvosi vizsgálattal szeretnénk bővíteni. Minden hűségkártyával rendelkező előfizetőnek húsz százalékos komplex kezelési árkedvezményt biztosítunk.

A Központ vezetője elmondta, a cég egy olyan gyógyító eljárással foglalkozik, amely nem új Magyarországon, de a köztudatba mégsem lopta be eddig magát, ezen szeretnének változtatni a jövőben. 

– Az óriási érdeklődésre való tekintettel minden hónapban más és más kedvezményekkel biztosan benne lesz kuponunk a Dunántúli Napló bevásárlónapi oldalán, legközelebb május 12-én, csütörtökön – mondta a központ vezetője.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!