Egyéb

2004.10.13. 09:48

HÍRek – hírességek

BAMA

Harcol a Playboy Susan Sarandonért
KÍNOS PILLANATOKAT szerezne gyermekeinek Susan Sarandon, ha bevállalna egy aktfotózást az amerikai Playboyban. A férfimagazin hosszú ideje próbálja rávenni a hatvan felé közeledő gyönyörű színésznőt, hogy modellt álljon nekik. Saradon azonban visszautasította a felkéréseket. Azt állítja, nem szeretné, ha fiai az ő képeivel találkoznának a lap oldalain.

Alain Delon Spielberggel forgatna
VISSZAKÍVÁNKOZIK a filmvászonra Alain Delon. A lassan hetven éves, egykor ellenállhatatlan filmsztár és szépfiú immár maga akarja megszabni, kivel forgat. Úgy véli, csakis Polanski, Besson vagy Spielberg  jöhet szóba. Kijelentette: csak ilyen formátumú emberek tudnak olyan ajánlatot tenni számára, ami egyaránt megfelel az ő tehetségüknek és Delon tálentumának.

Leradíroztatja tetoválásait Charlie Sheen
BORZALMASNAK találja a testét díszítő tizenhárom tetoválást Charlie Sheen. Az amerikai színész úgy döntött, leszámol eddigi életével. Charlie lezárta a rosszfiús korszakot, mostantól családfő szerepben, tetoválásai nélkül kíván megjelenni.

Külön utakra léphet az irigyelt álompár
MEGCSALTA Jennifer Anistont a mintaférjnek kikiáltott Brad Pitt. A hollywoodi pár a hírek szerint külön utakon jár, mert Brad túlságosan összemelegedett Angelina Jolie-val. Pitt és Jolie a Mr. és Mrs. Smith című film forgatásán barátkoztak össze, és azóta többször is randiztak már.
Kétszázötvenezer dollárt ér Beckham szexsztorija

ÚJABB SZEXBOTRÁNYBA keveredett David Beckham. Dannielle Heath, egy szépségszalon huszonkét éves tulajdonosnője a brit Sunday Mirror című lapnak mesélt az angol futballsztárral töltött pásztorórákról. Állítása szerint kétszer is szeretkeztek Beckhamék madridi otthonában. Heath kisasszony jól járt, hiszen megkapta az aranylábú sztárt, a lap pedig kétszázötvenezer dollárt fizetett a szaftos történetért.

Avril Lavigne lesz Kurt Cobain özvegye
SZEREPET KAPOTT a Nirvana együttes frontemberének alkohol- és drogproblémákkal terhes életét feldolgozó moziban Avril Lavigne.
A filmben sokat szerepel majd Kurt özvegye, akit az aprócska színésznő alakít majd a vásznon. A hírek szerint Mrs. Love, az igazi özvegy is elégedett a választással, szerinte Lavigne remekül fogja őt játszani.

Megsértődött Jacko Eminem klipje miatt
BEPEReLI Michael Jackson a botrányairól híres rappert, Eminemet. Jackson teljesen bepörgött, amikor meglátta Eminem új, Just Lose It című klipjét. A megtépázott tekintélyű énekes felháborítónak és tiszteletlennek találta a videót, amelyben egy Jackónak maszkírozott személy először elveszti az orrát, majd gyerekekkel hancúrozik az ágyban.

Amerikai demokrata lett a brit rocksztár
Ötvennégy évesen, a közelmúltban kapta meg az amerikai állampolgárságot Peter Frampton, az 1970-es évek világszerte elismert brit rocksztárja. Most már hivatalosan is bedobhatja magát az
elnökválasztási küzdelemben a demokraták oldalán.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!