Egyéb

2004.10.16. 08:47

Hírek – hírességek

BAMA

Denzel Washington, a kőkemény férfi
MEGFENYEGETTE rendezőjét legutóbbi filmje, A tűzben edzett férfi szereplőválogatásán Denzel Washington. Talán éppen kemény fellépésének köszönhette, hogy végül ő kapta meg a főszerepet.
Az Oscar-díjas színész új mozijában egy alkoholproblémákkal küszködő egykori titkos ügynököt alakít.

Faragatlanul viselkedett Jack Nicholson
NŐCSÁBÁSZ hírében áll Hollywood nagy öregje, Jack Nicholson, ennek ellenére van mit tanulnia az udvariasságról. Egy New York-i étteremben ugyanis összefutott kollégájával, Alec Baldwinnal, de nem volt hajlandó kezet nyújtani neki. Nem csoda, hogy az üdvözlést kezdeményező Baldwin eléggé megsértődött.

Koncertkörútra indul márciusban Kylie Minogue
VILÁG KÖRÜLI turnéra indul 2005 márciusában Kylie Minogue. Az ausztrál énekesnő novemberben megjelenő, Ultimate Kylie című válogatáslemezének dalait mutatja be a közönségnek. Tervei szerint nemcsak pályájának eddigi legjobb nótáit adja elő, hanem estéről estére meglepetésekkel is szolgál majd.

Megválik néhány fotójától Elton John
ÁRVERÉSRE BOCSÁTJA művészfotóinak egy részét Sir Elton John. A brit popsztár közel négyezer felvételét a világ egyik legjelentősebb gyűjteményének tekintik. Az aukción száz fotó találhat új gazdára. Elton nem unt rá szenvedélyére, a befolyó pénzből frissíteni szeretné gyűjte-
ményét.

Tommy Lee-ből egyetemi tanár lesz
EGYETEMI tanárt játszik majd a Mötley Crue botrányairól elhíresült dobosa egy most készülő amerikai filmsorozatban. Tommy Lee a hiteles alakítás érdekében könyvtárba jár, és tanulmányozni kezdte az egyetemisták életét is. A zenész szerint a recept egyszerű: bulik, zenélgetés, no, meg némi tanulás. Ettől lesz kerek a diákélet.

Jim Carrey amerikai állampolgár lett
BEVÁNDORLÓKÉNT éldegélt eddig az Egyesült Államokban a világhírű ko-
mikus, Jim Carrey. Az állati nyomozóról kevesen tudják, hogy Kanadában született, az Államokat azonban mindig imádta. Bár azt állítja, hogy sohasem felejti el szülőhazáját, nagyon boldog, hogy igazi amerikai válhatott belőle.

Elkobozták Eric Clapton jogosítványát
KÉTSZÁZZAL SZÁGULDOTT Eric Clapton egy franciaországi autópályán, de a motoros rendőröket nem tudta lerázni. A zsaruk szerint a világhírű zenész óránként 216 kilométeres sebességgel vezette Porsche 911-es turbókocsiját. Miután sikerült lekapcsolniuk, a helyszínen elkobozták a villámgyors sztár jogosítványát.

Diana Ross megint színpadra lép
TURNÉZNI INDUL az 1960-as évekbeli Supremes lánycsapat egykori csillaga, Diana Ross. Az énekesnő együttese feloszlása után
sikeres szólókarriert futott be, de az utóbbi években már inkább csak ittas vezetése és elvonókúrája miatt került a lapok címoldalára. Most azonban Ross úgy döntött, ismét színpadon a helye.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!