Egyéb

2005.01.29. 09:10

Gyöngyhalász Filmhét a Szindbád moziban

Elfeledett filmek, amelyek nagy sikert értek el, eddig mégsem kerültek a mozikba. Ilyen ínyencfalatokat kínál a Gyöngyhalász Filmhét Budapesten, a Szindbád moziban január 27-től.

BAMA

[caption id="" align="alignleft" width="250"] A kis virtuóz főhősei
[/caption]A filmhéten olyan produkciók láthatók, mint a tavalyi év Aranymedve-díjas alkotása, Michael Winterbottom Ezen a világon (In This World) című filmje, a Velencei Filmfesztiválon feltűnést keltett Pen-ek Ratanaruang-film, az Utolsó élet az univerzumban (Last Life in the Universe), az új Chan Kaige-film, A kis virtuóz (Together) és Roger Michell tabukat döntögető alkotása, az Anya és a szerelem (The Mother).

A Gyöngyhalász Filmhét művei a budapesti bemutató után városról városra - egyfajta kulturális „roadshow” keretében - jutnak el a művészfilmek rajongóihoz Pécsre, Győrbe, Kapuvárra, Szombathelyre, Zalaegerszegre, Kecskemétre, Ceglédre, Kiskunhalasra, Kiskunfélegyházára, Székesfehérvárra, Debrecenbe, Miskolcra, Szolnokra és Esztergomba. A filmeket magyar felirattal tekinthetik meg a nézők.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!