Egyéb

2005.01.24. 07:07

Tűsarkú szandál a sláger

Az idei báli szezon legdivatosabb összeállítása a szandállal viselt klasszikus estélyi ruha lesz. A hölgyek öltözéke a szivárvány minden színében pompázik. A tűsarkú estélyi szandál elengedhetetlen, színe legyen azonos a ruháéval. Nem könnyű ebben áttáncolni az éjszakát, hiszen a strasszkövekkel ékesített, pántos, vékony, magas sarkú cipellők meggyötrik a lábat. A divattervezők szerint egy lábfejerősítés nélküli, pókhálóvékony, finom harisnyanadrág belefér az etikettbe.

Németh Zsuzsa


1. Fiatalos Üdeséget sugárzó, világoskék ruha. A muszlin kényelmes viselet, a szoknya gyűrődésétől sem kell tartani.
A rafinált szabásvonal engedi kacéran kivillanni a lábakat. A spagettipántos felső ezüstös fényű csipkével díszített. Csillogó szandál vagy hegyes orrú ezüst cipő illik hozzá. Fehér bőrű, szőke hajú hölgyeknek nem előnyös ez az árnyalat.

 

 


2. Ragyogó Kékesen csillogó, bordó színű taft estélyi ruha.
Az aszimmetrikus díszítés finoman töri meg a lefelé bővülő ruha szabásvonalának nemes egyszerűségét, tisztaságát.
Az ékkődísz a báli fényben szépen kiemeli a női alakot. A bál helyszínétől függően egy műszőrme stóla is remekül megy
a ruhához. Vigyázni kell azonban az ékszerekkel! Ehhez a fazonhoz kizárólag nagyon finom, a ruha színével és a díszítéssel harmonizáló fülbe-való illik.

 

 


3. Romantikus Az idei báli szezon egyik slágerszíne a bordó. A szélesre bővülő fazon méltóságteljessé teszi a sima szabásvonalat. A felsőrészt díszítő füzérszerű fodros betét romantikát sugároz. Kevésbé telt idomú hölgyek is bátran felvehetik, a mell vonalában futó, erősen domborodó díszítés igazán nőies megjelenést kölcsönöz.

 

 


4. Klasszikus Elegáns, nagyasszonyos összeállítás. Felsőrészét rátűzött, csillogó díszek ékesítik. A lefelé húzódó csíkozás karcsúsít, erősebb testalkatú hölgyeknek előnyös. A szoknyának a mértani pontossággal beállított húzások igazán egyedi jelleget kölcsönöznek. Az estélyihez a saját anyagából szabtak stólaszerű, hosszú sálat.

 

 


5. Extravagáns Gyönyörű, ciklámen színű muszlin összeállítás, hosszított fazonú, aszim-metrikus felsőrész és nadrág együttese. Különleges szabásvonalát érdekes húzások teszik még izgalmasabbá.
A mellvonalnál és a csípő oldalán betűzött strasszdíszítéstől igazán alkalomhoz illő, báli viselet. Azonos árnyalatú, magas sarkú cipő illik hozzá. Világos és sötétebb hajúaknak egyaránt jól áll.

Németh Zsuzsa -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!