Egyéb

2005.05.11. 20:28

Csak fényképezünk, és máris kezünkben a kész fotó

A T-Mobile – a hazai szolgáltatók közül elsőként – lehetővé teszi, hogy hét márkaboltjában minden mobilos egyetlen MMS díjáért kinyomtathassa telefonjával készített fényképeit.

Fülöp Zoltán

[caption id="" align="alignleft" width="266"] Ha van téma, ne habozzunk. Azonnal fényképezhetünk, és irány a gyors nyomtatás.
[/caption]A legnagyobb hazai mobilcég MMS képeslap-szolgáltatásával ügyfelei évek óta postai címre képeslapként küldhetnek MMS-t.
A mobiltelefonok kameráinak fejlődésével, a mobiltelefonos fotózás elterjedésével egyre nagyobb az igény arra, hogy az elkészült képeket készítőjük kinyomtathassa. A T-Mobile ezért hét márkaboltjában olyan fotónyomtatókat helyez el, amelyeknek az üzletben kifüggesztett, önálló MMS-számuk van. Elegendő a nyomtatni kívánt képet MMS-ben elküldeni a megadott telefonszámra, a nyomtatás a feldolgozást követően automatikusan történik. A fotópapíron megjelenő kép alatt a küldő hívószáma azonosítja annak tulajdonosát, így a kinyomtatott fotók az üzlet munkatársaitól ennek alapján vehetők át. Az MMS-nyomtatás szolgáltatást április 25-től minden mobilos igénybe veheti, és az elküldött MMS díján felül nincs további költsége. Hét végén például egy jobb minőségű, nagyobb méretű fotó kinyomtatása 62,50 forintba kerül.
Az MMS-nyomtatásra a következő T-Mobile boltokban van lehetőség: Budapesten a Budafoki úton, a Vörösmarty téren, a Mam-mut üzletközpontban, a Buda-gyöngye bevásárlóközpontban, valamint Szombathelyen, Kaposváron és Pécsett az ismert üzletekben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!