Egyéb

2005.07.18. 00:00

HÍRsáv

BAMA

Ékszereinket akár otthon is elkészíthetjük
Házilag felhasználható gyémántgyöngyök és gyémántdarabok árusítását tervezi a Swarovski. A cég új boltjaiban nemcsak kész ékszerek, hanem otthoni kézimunkázáshoz alkalmas alapanyagok is kaphatók lesznek. Ezekből némi ügyességgel bárki egyedi díszt fabrikálhat magának.

Divatosak lettek a kényelmes cipők
Búcsút vehetünk végre a boka- és lábfejkínzó magas sarkaktól. Az idei nyár divatja a kényelemnek kedvez. A lapos talpú babacipők, a vietnami papucsok  és a gumiorrú tornacipők kiválóan alkalmasak az egész napos szaladgálásra. Idén a vidám, élénk szín- árnyalatok a nyerők.

Lézeres szőrtelenítés barnáknak és feketéknek
Hatékonyabb a lézeres szőrtelenítés, ha sötét színű szőrszálakat kell eltávolítani. Mivel a lézersugarat a pigmentek vezetik a szőrtüszőbe, szőke hölgyek nemigen reménykedhetnek a kezelés sikerében. Nyáron általában növekszik a csupasz bőrre áhítozó nők száma, így a szalonok is nagyobb forgalmat bonyolítanak le.

Nem mindenütt vetkőzhetünk le
Hódít a nők körében a melltartó nélküli napozás Európa tenger- és tópartjain. A világ távoli országaiban azonban nem biztos, hogy jó szemmel nézik a monokinit. Indiában és Malajziában például szigorúan tilos a félmeztelen napfürdőzés, a vétkest pénzbüntetéssel vagy akár börtönnel is sújthatják.

Szépüljön a Fannyval
Megjelent a Fanny legújabb száma! A divatrovatban a főszerep a nyaralásé és a vízparté, a divatlexikonban pedig Bulgáriáról olvashatnak. Könnyű csemege a forró napokra, csak 79 forintért.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!