Egyéb

2005.08.01. 00:00

Hírsáv

BAMA

Sissi királyné titkolt tetoválása
Kiderült, hogy Erzsébet királyné, Sissi titokban tetoválást viselt a testén. A tengerészekhez hasonlóan a szabadság jelképeként egy kis horgonyt tetováltatott a vállára. Ez csak a halála után derülhetett ki, mert a kis rajzot úgy helyezték el, hogy még orvosi vizsgálat közben is mindig ruha borította.

Hírességek ruháinak tárlata
Kiállítják a Buckingham Palotában a brit anyakirálynő „Fehér Öltözékeit”, amelyeket Norman Hartnell legendás tervező készített. Közben Madonna is tárlatot szervez leghíresebb kosztümjeiből, 20 éves karrierjének emlékeiből.

A brit miniszterelnök hiúsága drága mulatság
Többet költ szépítőszerekre Tony Blair brit miniszterelnök, mint az angol nők átlaga. A szigetország asszonyai évente 280 eurót fordítanak kozmetikumok vásárlására, a kormányfő ezzel szemben 444 eurót. Hogy milyen piperecikkeket kedvel a kétségtelenül ápolt elnök, arról nem számoltak be a híradások.

Párizsban is hódítana a Zanotti-cipő
Meghódítaná Párizst is a női cipők terén nagyhatalmúnak számító Giuseppe Zanotti. A moszkvai és a Las Vegas-i butiknyitás után most Párizsba készül a híres divatdiktátor. A francia hölgyek hamarosan a St. Honoré utcában nyíló üzletben vásárolhatnak a világszerte elismerten jó minőségű, olasz cipőkből.

Nemcsak egészséges, szépít is a masszázs
Élet költözik a fáradt, merev tagokba, ha erős kezek dolgozzák meg a test izmait a nyaktól a lábujjakig. Egy-re inkább tért hódít ez a természetes megoldás a szépségért, a stressz ellen, valamint a hétköznapi panaszok orvoslására. Házi kúrákhoz olvashat ügyes masszázsfogásokat a Fanny e heti számában.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!