Egyéb

2005.07.13. 00:00

Hírsáv

BAMA

Ilyen még nem volt Magyarországon
Hajmáskér ad otthont a terepjáró autók ügyességi Európa-bajnokságának július 22–24-én. A nevezések alapján 12 ország 160 versenyzője méri össze tudását a 8-as út melletti kőbányákban. Ez a sport rendkívül népszerű a nyugati országokban. Az első magyar induló 2000-ben a veszprémi Eigner Mihály volt, aki többször végzett dobogón a viadalokon.

A 2005. Év Lakóautója a Mercedes James Cook
Megkapta „Az Év Lakóautója” címet az MB Sprinterből kialakított lakóautó, a James Cook. A modell kiváló eredményt ért el a választáson: 54,8 százalékos szavazataránnyal végzett az élen az 50000 eurónál drágább lakóautók között. Az autó bemutatkozása óta minden évben megnyerte a szavazást.

Parkolóautomatika az apró koccanások ellen
Megkönnyíti a vezetést városi forgalomban a Citroën újdonsága. A C3 City Park tanulmányautó parkolást segítő rendszere segít felbecsülni a gépkocsik közötti távolságot, és a kormány automatikus forgatásával segíti a vezetőt.

Kétszáz Skoda a Tour de France-on
Elnyerte a Skoda a világ egyik legjelentősebb kerékpáros versenye, a legendás Tour de France hivatalos partneri címét. A márka 200 gépkocsija képezi a hivatalos flottát. A felvezető autók között a legújabb Skoda Octavia Combi is jelen van. Korlátozott darabszámban megvásárolható a tipikus sárga színben pompázó Fabia Combi Tour de France.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!