Egyéb

2005.09.19. 00:00

Hírsáv

BAMA

Új sztárok a modellvilágban
Debütált két új sztár a divat világában: a 18 éves Du Juan és a 19 éves Liv Dan ázsiai szépségek, s mindketten szerepelnek a Vogue új kínai kiadásának címlapján. Közben Helena Christensen szupermodell befejezte első játékfilmjét, az Allegrót, amelyben Christoffer Boe-val játszik.

Naomi Campbell New Orleansért dolgozik
Bejelentette a szupermodell Naomi Campbell, hogy mostantól január elsejéig minden centet, amit munkáival keres, a hurrikán pusztította térség túlélőinek utalja át, illetve olyan szervezetek munkáját segíti, amelyek a város megmentéséért dolgoznak.

Milyen az igazán tökéletes lábbeli?
Megjelent Camilla Morton stylistguru legújabb könyve, a Hogyan járjunk magas sarkú cipőben, avagy útmutató nőknek mindenhez. Előszavát John Galliano divattervező írta. A könyvből tanácsokat kapunk arra is, hogy mire kell odafigyelnünk a tökéletes cipő vásárlásakor.

Ben de Lisi a fiatalokhoz állt
Úgy döntött az ötvenéves brit designer, Ben de Lisi, hogy a fiatal feltörekvő tehetségekkel együtt mutatja be kollekcióját a Londoni Divathéten. A Brit Divattanács későbbi időpontjával ugyanis elégedetlen volt, tudva, hogy a leendő vásárlók és a média nagyobb figyelmet fordít a divathét elején bemutatott show-kra.

Fizessen ön is a GLAMOUR-ral!
A GLAMOUR születésnapi száma meglepetéssel kedveskedik olvasóinak.
Október 15-én országos GLAMOUR-napot rendeznek. Ebből az alkalomból 36 márkát, több mint száz divatüzletben 15-20-30 százalékos kedvezménnyel vásárolhat meg. Ez a magazin tényleg divatba hoz!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!