Egyéb

2005.09.17. 00:00

Hírsáv

BAMA

Hűtlenségről árulkodnak a mobiltelefonok
Terjedőben van a telefonon való flörtölés, ismerkedés és szakítás. Egy Csehországban készített felmérés szerint a lakosság kétharmada rendszeresen flörtöl mobilon, sőt, akár félrelépéseit is így bonyolítja. Ezért aztán a gyanakvó párok nagy többsége rendszeresen ellenőrzi partnere készülékét.

Tízévesen megy egyetemre a kínai kisfiú
Bekerült mindössze tízévesen az egyetemre egy kínai kisfiú. Az eddigi legifjabb kínai egyetemi hallgató tizenkét éves volt, ő 2000-ben nyert felvételt egy felsőoktatási intézménybe. Az ifjú zseni a felvételin ráadásul nem csupán épphogy bejutott, hanem túlteljesített: 505 pontot szerzett, negyvenhéttel többet, mint amennyi az egyetemi felvételhez kellett.

Számos bajt okozhat az alultápláltság
Depresszió, étvágytalanság és betegségek miatt alakulhat ki kóros soványság. Ez további problémákat, emésztési zavarokat, anyagcsere-betegségeket és allergiát okozhat. Az elhízottak mellett nem szabad elfeledkezni az alultápláltakról sem, akik szintén kezelésre szorulnak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!