Egyéb

2005.09.03. 00:00

Nagy száj, nagy félreértés

Bánjon csínján a rúzzsal vagy a szemceruzával, mert a feltűnő sminkelést sok férfi félreérti!

BAMA

A kislányos – őzikeszemével hódít
Jelentése: aki festéssel hangsúlyozza szemét, védelemre szorul. Ha ráadásul nagy szeméhez a száját nem rúzsozza ki – hatalmas önbizalma lehet. A másik nem számára küldött titkos üzenet: „én vagyok a hercegnő, megcsodálhatsz, de nem érhetsz hozzám” – sugárzik Winona Ryder színművésznő tekintetéből is.
Sminktippünk: húzza ki szemhéját sötétszürke szemceruzával. Tegyen fölé és a szem köré csillogó, szürke festéket, szempilláit fesse feketére.

A tudatos – kedveli a feltűnő arcpirosítót
Jelentése: szeretne természetesnek tűnni. Az érettebb nőkre jellemző, akik biztosak abban, hogy hatnak másokra. Úgy gondolják, vétkezhetnek a természet törvénye ellen. Hiszen egyik pofacsontunk magasabban helyezkedik el, mint a másik.
Sminktippünk: három színárnyalat szükséges. Először a legsötétebbet tegye az arccsont alá, majd a csontra kenjen a közepes árnyalatból, végül a legvilágosabbat vigye fel a pofacsont fölé.

A félénk – érzéki szájával csalogat
Jelentése: a pirosra festett száj szexuális üzenet - tartják a pszichológusok. Az így kifestett nő nem olyan nyitott, mint amilyennek mutatja magát. Ellenkezőleg: szeretné elkendőzni félénkségét. Ezek a hölgyek gyakran félreértés áldozatai. Ők ugyanis általában egyetlen férfit szeretnének megkaparintani – őket viszont minden férfi.
Sminktippünk: kontúrceruzával rajzolja körbe az ajkát, majd fesse sötét színűre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!