Egyéb

2005.09.28. 00:00

Országos djuice Quad Riding Dunavarsányban

BAMA

Szeptember végén újra összejöttek a sztárok és a profi versenyzők egy napra Dunavarsányban. A Pannon GSM és a djuice által támogatott versenysorozat zárásaként még egyszer együtt volt a csapat: Klausmann Viktor, Gajdos Tamás, Sorel Kembe olimpikon és Döbörhegyi Anna modell, szépségkirálynő is ott volt a pályán, a rajtvonalnál.

Az Országos djuice Quad Riding sorozat idei utolsó, harmadik fordulóján, szeptember 24-én ismét a versenyzőké és a sztároké volt a Quad & Ski World-pálya Dunavarsányban. A quadok, azaz a négykerekű motorok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek hazánkban is. Az ország minden részéből érkező versenyzők a megnyitó után két kategóriában tették próbára tudásukat. A Quad Cross 398 köbcentiméternél nagyobb kategóriában Linninger Patrick, míg a 398 köbcentiméternél kisebb kategóriában Gyurkó László állhatott fel a dobogó legmagasabb fokára.

A délután tartott izgalmas sztárfutamban neves sportolókkal és médiaszemélyiségekkel is találkozhatott a közönség: Klausmann Viktor, Gajdos Tamás médiaszemélyiségek mellett Sorel Kembe olimpikon és Döbörhegyi Anna modell, szépségkirálynő is ott volt a quadok nyergében a rajtvonalnál.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!